Päiväkotien kevätjuhlat osui tänä vuonna samalle päivälle, joten en nähnyt tyttöjen juhlaa ollenkaan. Pienempi tyttö sai edustaa samassa asussa kuin synttäreilleen, mutta esikolle tein uuden mekon. Kangas on ostettu jo viime kesänä Eurokankaan palalaarista, tytön omasta pyynnöstä.

Liian vähän kuulemma oli röyhelöä mekossa, mutta kelpasi silti! Malli on Ottobren kesälehden Hollywood Cerise ja koko 122 cm, Kiinnityksenä on ohjeesta poiketen KAM-nepit, tällä kertaa sydäminä:

Päiväkotitätien muistaminen jouluna ja keväällä tuntuu herättävän, ainakin netissä, paljon keskustelua. Itse haluan heitä yleensä kiittää, ovathan he lasteni kanssa arkipäivinä enemmän kuin minä itse! Tänä(kin) keväänä tädit saivat itse ommellut ostoskassit, vanhalla tutulla kaavalla. Seitsemän kassia tein kolmeen eri ryhmään, kaksi pitäisi vielä tehdä pojan terapeuteille.

Ja vielä itsellekin tuli tehtyä pari paitaa, joilla (ehkä) kehtaa mennä töihinkin. Kaavana jälleen kerran Bohemian, tosin muokattuna. Oikeastaan, mahtaakohan tässä olla enää mitään muuta kuin kaula-aukko alkuperäisestä ohjeesta?

Aurinkoista viikonloppua!