Onpas aikaa kulunut! Elokuu on täällä pitkälti mennyt remontin pyörteissä. Kaksi makuuhuonetta on laitettu uuteen uskoon, toisesta tuli lapsille leikkihuone, toisesta nukkuhuone. Leikkihuoneeseen jäi myös äidin työpöytä (omituinen kuvitelmani on, että nuo kaksi hetken päästä jopa leikkisivät kaksistaan ja minä voisin samalla ommella...). Leikkihuone raivattiin tyhjäksi, vaihdettiin tapetit ja laitettiin kaapit kiinni seinään. Ja haettiin vähän sisustusta Ikeasta. Nukkuhuoneeseen vaihdettiin vaatekaappi. Entinen oli ilmeisesti alkuperäinen vuodelta -79, niin vahvasti oli rakenteissa kiinni. Kaapin irroittaminen johti siihen, että muovimatto jouduttiin uusimaan, kun siitä puuttui kaapin kokoinen pala ja yhden seinän pääsin tapetoimaan myös uudestaan. Eipä tuolla kyllä vielä kukaan nuku, mutta onpa huone valmiina! Yksi makuuhuone pitäisi vielä järjestää uusiksi, mutta se saa odottaa hieman aikaa parempaa.

Käsityöt on jääneet siis kesällä vähiin. Kutsukortit sain sentään askarreltua esikon synttäreille. Tosin synttäreitä ei sitten voitu kutsuttuna päivänä pitää, kun molemmat lapset sairastuivat. :O(


Heinäkuusta on olleet tuossa pöydällä myös marinoitumassa mun kaksi tunikaa ja trikoohousut. Hyvähän ne nyt oli tehdä valmiiksi kun kesä alkaa olla lopuillaan! Kaavat on Ottobre Womanista 2/2008. Housut ihan mustaa trikoota, paitojen kankaista tuo kukallinen on Myllymuksuilta ja vihreä-ruskea Eurokankaan palalaarin löytö.