Nyt on pakko jo ruveta bloggaamaan sisustusjuttuja, ettei ihan näyttäisi siltä, että koko kevät on vaan lusmuiltu. Ihan rehellisiä jos ollaan, niin viimeisen kuukauden ajan on kyllä kaikki käsityöt olleet aika jäissä mutta alkuvuodesta on sentään tullut tehtyä jotain. Ainakin niitä verhoja, jos ei muuta.

Aloitetaan lasten makuuhuoneesta. Isommat lapset nukkuvat samassa huoneessa kerrossängyssä. Pienimmällekin on siellä jo sänky, mutta nukkuu toistaiseksi äidin kainalossa pinnasängyn vieressä. Kerrossänky saatiin tuossa maaliskuussa ja tein seinään eräänlaiset verhot, ettei siinä sängyn korkeudella sitten olisi mustaa viivaa, kun nuo joskus irroitetaan toisistaan.

Tytölle prinsessoja ja pojalle autoja. Sininen kangas sattui puolivahingossa lähes samanväriseksi kuin  seinän tapetti. Prinsessat ja autot on leikattu Kangastukusta tilatusta kankaasta. Tarkoitus oli toki ensin laittaa se kangas seinälle sillaisenaan, mutta kuviot oli niin isoja, etten halunnut niin monta päätöntä prinsessaa pitkin seinää juoksemaan. Ihan toimivat ovat näin ja lapset tykkäävät! Kerrossänky on muuten kooltaan 80x160 cm ja ostettu Onnimannista, kiireen tuolta puolen.

Ikkunassa on ihan suorat sivuverhot parin vuoden takaisesta Finlaysonin alesta löydetystä Muumi-kankaasta. Huoneessa on myös toinen kapeampi ikkuna ja molempiin on tulossa pimennysverhot, kunhan sopiva kangas osuu kohdalle.

Pakko laittaa tähän vielä kuva käsityöstä ajalta ennen lapsia. Jolloin oli aikaa istua ja näpertää tunteja ja taas tunteja:

Ristipistoin toteutettu suojelusenkelitaulu. Tämä on aarre!

Tällä hetkellä ylimääräisenä olevan sängyn päältä löytyy lisää aarteta:

Mummoni virkaama päiväpeite, jollaisen tekemisestä olen aina haaveillut. Toteutus tosin taitaa kuulua kategoriaan: "ehkä sitten joskus eläkkeellä....". Ristipistotyynyt ovat siskontyttöni minulle ja esikoiselleni joululahjaksi tekemät.

Tällainen makuuhuone lapsilla. Muistakin huoneista tullee aikanaan kuvia...