Viime viikonloppuna kerroin leikkanneeni kankaita. Jatkoin leikkuuta vielä maanantainakin ja yllättäen olen saanut kaikki leikatut kankaat kasaan tässä viikon aikana. Melkein. Kuvasta löytyy: 5 sisävaippaa, 5 sisätäyttövaippaa, 4 vaippakuorta, 8 pötköimua, 5 paria liivinsuojia sekä kahdeksan flanellista hoitoalustaa/rättiä/pyyhettä.

Ensiksi viisi sisävaippaa. Kaava on Kestovaippainfolta löytyvä  Mummut-kaava. Toteutus on tosin ehkä enemmän cuddlemainen. Ulkopintana ylärivissä joustofroteeta, alarivissä velouria. Kaikissa tukikankaana bambupuuvillafleeceä ja sisäpintana coolmaxia, yhdessä polyestermoka. Kiinnitys KAM-muovinepeillä. Kankaat vaippojen alla ovat niitä flanellisia hoitoliinoja.

Samaisella kaavalla on tehty nämä neljä sisätäyttövaippaa. Kiinnityksenä käytetään näpsyä, joten kaikkien ulkopinta on joustofroteeta. Sisällä coolmaxia. Nämä viisi matkaavat pienen tulokkaan yövaipoiksi Uuteen Seelantiin. On nuo vaan niin nopeita tehdä ilman kiinnitysiä tai mitään kommervenkkejä.

Kuvausta varten nämä kätkevät sisään myös kahdeksan kaksi kerroksista pötköimua bambujoustofroteesta.

Jämäpaloista vielä viisi paria liivinsuojia. Ulkopinta pullia, sisäpinta coolmaxia, imuina kaksi kerrosta paksumpaa flanellia. Näistäkin osa matkannee Uuteen Seelantiin. 

Ensimmäisessä kuvassa näkyvät vaippakuoret ovat vielä vähän kesken. Omista jemmoista ei löytynyt oikean värisiä tarranauhoja, niin täytyy käydä kaverin kaapilla. Mutta tarrojen ompeluun nyt ei mene kuin hetki! 

Kangasta näihin kului kaikkinensa yli 1,7 kg. Mutta täytyy tunnustaa, että Ikean reissulla tarttui mukaan lasten lakanoihin kangasta (siis lakanoita menin ostamaan, mutta Ikea ei myy juniorikokoisia --> ostin siis kangasta) ja ruotsinmaaltakin saapui paria ihanuutta mieltä piristämään. Mutta niistä lisää myöhemmin!