Havahduin toukokuun helteillä siihen, että lasten kesävaatevarastot ovat aika surkeat.... kesäkuussa mopo sitten karkas, kun rupesin varastoja päivittämään. Ilta jos toinenkin meni myöhäiseen, mutta ennen juhannusta sain sarjatuotannosta edes osan valmiiksi ja pino näytti tältä:

Mitä tästä pinosta sitten löytyy?

Housuja nuorimmalle, koossa 74 cm. Punaiset ja valkoiset on joustofroteeta, mansikat ohutta trikoota. Joustofroteet on Eurokankaan palalaarista, Mansikka on viime kesän jämiä.

Kahdelle vanhemmalle pitkähihaisia paitoja koossa 110 cm. Malli Ottobresta 4/1008. Raitakankaat on Nanson trikoita Eurokankaasta, Siilit on Mjukatygeriltä Ruotsista.

Pilvipelleille vaatetta (kaikki lapset on ihan pilvessä kun nämä pistää päälle.... Kankaat on Ikasyriltä. Mekon kaava on Ottobren 3/2010 Pellavamekon kaavata muokattu, kokoa 110 cm, joten menee ensi kesänäkin. Ruskea paita on Ottobresta 3/2009 London-paita muokattuna ts. riisuttuna versiona, koko 104cm. Pienimmän housut on samaa kuin ylläolevatkin.

Tämä onkin ollut leikattuna jo pidempään, kun vastaavan tein myös kummipojalle jo huhtikuussa.

Palapeli mekko ja paita, mallit samat kuin pilvissäkin. Kangas Mjukatygeriltä Ruotsista

Trikoohaalari koossa 74 cm. Kangas on ostettu joskus Eurokankaasta. Malli on Ottobre 4/2008.

Ja vielä pojalle housuja. Näistä piti tulla sellaiset polven alle ulottuva, mutta tuli vähän pidemmät. No, meneepähän ensi vuonnakin! 

Nyt on vaatteita.... Eikä siinä vielä kaikki, muutama vaate odottaa tuolla pöydällä edelleen viimeistelyä, ehkä nekin tällä viikolla valmistuvat...