Kestovaippaviikolla Kestovaippayhdistyksen Turun seudun aktiiveja oli Eurokankaassa kertomassa kestovaippailussa ja jakamassa TSI-vinkkejä. Vilskettä oli tiskillä ihan hyvin, mutta aikaa jäi (tietenkin) penkoa myös kangaslaareja. Mukaan tarttui vain yksi trikoon palanen, joka päätyi lapsille yöpuvuiksi.

Kuviollinen trikoo siis sieltä palalaarin uumenista, raitatrikoo ja vihreä trikoo omista jemmoista. Yöpukujen kaavat Ottobresta 6/2009, mekko kokoa 116 cm ja pyjama kokoa 110cm. Kivat tuli ja mekko on ainakin ihan tytön suosikki. Täytyy kuulemma tehdä enemmänkin mekkoja. No, kangasta ainakin löytyy, se ei ole ongelma! =)

Yhden illan pikatikki oli myös kurahanskat. Keväällä neiti-silloin-kolme-vee halusi ehdottomasti punaiset kurahanskat. Ne piti oikein kirjoittaa ostoslistaan, että muistan ostaa. Nyt niitä ei kuitenkaan löydy mistään. En löydä kotoa, mutta ei löydy myöskään päiväkodista. Ja itsekään en ole varma, missä ne on viimeksi olleet. Kauhea kapelli kuitenkin nousi yhtenä iltana, kun niitä ei löytynyt. Enkä kauppaankaan viitsinyt lähteä, joten aloin, blogistanian innoittamana, miettiä toteutusta pul-kankaista. Tyttö-nyt-jo-neljä-veekin hyväksyi tämän kun pääsi itse valitsemaan kankaat. Tällaiset niistä tuli:

Kaava on Ottobresta 6/2010, mutta neidin käden mukaan suurennettu. Hyvä kaava ja helppo suurentaa. Toisen näistä tein heti kokeilua varten, toinen toteutettiin yömyöhällä. Olin neidille luvannut kahdet hanskat, mutta toisia en sitten yöllä enää jaksanut ommella. Sain siitä kyllä aamulla heti huomautuksen, että missä ne toiset on. Nyt ne on valmiina, bloggaan kun saan kuvattua ne ja parit muutkin....

Ai niin, voisihan tähän vielä mainita, että vietin eilen kotiäidin vapaapäivää Tampereella. Tie vei ensin Triteksille trikoita hamstraamaan ja sitten Kädentaitomessuille. Varsinkin Triteksiltä tarttui mukaan vaikka ja mitä niin itselle kuin kaverillekin. Ehkäpä bloggaan nekin löydöt jossain vaiheessa...