Päiväkodin valokuvaus oli viime viikolla. Tytön vaatteet olikin jo aiemmin blogattu mutta pojan vaatteiden valmistuminen meni, jälleen kerran, viime metreille. Koska tytöllä oli ruskea-keltaista piparikukkaa, sai poika päällensä keltaisen paidan:

Kangas on Lasten Metsolasta tilattua JNY-designin apinaa ja leijonaa, ruskea trikoo on Eurokankaasta. Malli on sama kuin sinisissä apinapaidoissa aikaisemmin, Ottobresta 1/2009 Vilkku trikookauluspaita. Koko on 104 cm. Tykkään tästä mallista! 

Paidan kaveriiksi tein samettihousut. Mutta tälla kertaa Ottobren kaavojen leveys yllätti täysin. Lehdestä 1/2007 otin kaavan, kokoa 104 cm, mutta leveys on aivan huikean iso. Ehkä jotain 120 cm luokkaa...

Sametti on Eurokankaasta ja oli tosi kiva, koska sisälsi myös vähän  elastaania. Tein housuista riisutun version, jätin taka- ja reisitaskut pois. Takalahkeeseen sentään tein koristeleikkauksen:

Tuossa reunassa siis sametti väärään suuntaan leikattu. Sen verran otti päähän, etten jaksanut noita lahkeita sitten enää kääntää. Olkoot. Odottakoot päivää parempaa muutaman vuoden, katsotaan sitten, mitä niistä tulee....