Uusi vuosi ja uudet kujeet. Mutta ensin täytyy vetää yhteen vanha. Kun aina tuntuu, että mitään en saa aikaiseksi, niin aloin sitten tämän blogin kautta laskemaan, että mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä. Ja olihan sitä sitten lopulta aika moinen määrä.

Yllättäen olen sitten tehnyt vaippoja: 27 taskuvaippaa, 6 cuddlea (4 kahdella läpällä, 2 yhdellä), 12 imutaskua, 9 taittoimua ja 10 pötkö-/tiimaimua. Lisäksi vuoden aikana on tullut kudottua 8 lyhytlahkeiset villikset ja kolmet pitkälahkeiset sekä 8 hahtuvaimua. Osa on jäänyt meille, osa mennyt eteenpäin lahjaksi. Näiden lisäksi ompelin vaippalainaamoon kuusi sisävaippaa.

Lapsille (omille ja lahjaksi) on tullut myös ommeltua: 20 paitaa (pitkillä tai lyhyillä hihoilla, arkeen ja juhlaan), 16 paria  housua tai legginsiä (trikoosta, velourista, pellavasta), 7 haalaria hihoilla tai ilman, 5 takkia, 3 mekkoa, 1 liivi, 1 body, 3 unipussia ja 3 hattua sekä 2 tonttulakkia.

Aikuisten vaatteiden saldo on huomattavasti pienempi, mutta löytyyhän niitäkin: saunatakki, 3 paitaa, 2 housut ja 1 juhlamekko. 

Puikot ovat heiluneet lähinnä villahousujen teossa. Niiden lisäksi olen saanut aikaiseksi 2 villapaitaa ja 8 jokerimyssyä lapsille, pipon, lapaset ja sukat aikuisten koossa sekä kaksi huovutettua puikkokoteloa.

Kaikenlaista pientä ja isompaa tarpeellista on myös tullut ommeltua 10 esiliinaa, 6 Tilda-pussia, 51 sidettä tai phs:ää, 2 vaippapussia, 3 ruokaessua hihoilla sekä 5 ilman, pari tusinaa pesulappua, 3 muotoonommeltua lakanaa, 11 ostoskassia, 2 muuta kassia, huppupyyhe,  syöttötuolin pehmuste, 7 sydänpatalappua, 3 verhot ja pöytäliina.

Korttejakin on tullut jonkin verran sentään tehtyä: noin 70 lorukorttia neljään eri vaihtoon, erilaisia kutsu-, kiitos- ja onnittelukortteja ehkä 70-80 kpl. Hahtuvaisesta väsäsin 13 enkeliä.

Että näin. Kai mä sitten jotain olen saanut aikaiseksikin.