Aikaa sitten on Eurokankaasta tarttunut mukaan sydänsamettia ja sydäntrikoota. Niistä ei vain ole tullut tehdyksi mitään. Nyt innostuin.

Esikoinen sai itselleen hameen ja paidan:

Hameen kaava on Ottobre 1/2010, kokona 104 senttiä, mutta kylläpä oli leveä malli! Yleensä kun aina tulee kuminauha vyötärölle, niin koko ei ole niin tarkka, mutta tässä olisi ollut. Ei sitten auttanut kuin laittaa tähänkin kuminauha taakse, että hame pysyy edes ylhäällä! Paidan kaava on Suuresta käsityölehdestä 2/2010 ja koko 110cm. En tiedä, mikä siinä on, mutta en tule toimeen noiden Käsityölehden paitojen kaula-aukkojen kanssa. Ne on aina kummallisen isoja, en tiedä, mikä siinä on. Mallinahan tuo paita pussihihoineen on tosi kiva, mutta tuo kaula-aukko on vain liian iso. Saattaa jäädä käyttämättä.

Vähän pienempääkin tuli tehtyä. Body on kokoa 62 cm ja tuollaisen neppiolkaimisen bodyn kaava löytyy Ottobresta 1/2006. Tilasin lehden itselleni kun vihdoin löysin kaipaamani kaavan. Housuhameen koko on 56 cm ja sen sekä lakin kaava löytyy Ottobresta 5/2006.

Samaisesta lehdestä löytyy myös kiva unipussin kaava, josta ensimmäinen versio kokoa 56/68 cm valmistui masumatkaajaa lämmittämään.

Kankaina joustofroteeta, päällä kuviollista, sisällä valkoista.