Pieninkin tässä talossa täytti huhtikuussa jo kaksi vuotta! Pitkäperjantaina syntyneen synttäreitäkin vietettiin pitkäperjantaina. Koska äitistä on tullut saamaton (tai siis aikaa on entistä vähemmän kun töissääkin pitää käydä), on näistä kakkukuvista tullut suosikkeja. Tosin toista kertaa en osta sitä tuolta marketin hyllystä, kun oli venyvää ja paukkuvaa mallia. Syötävää kuitenkin, pienten vaahtokarkkien kera!

 

Pieni päivänsankari itse juhli vajaat kaksikymmentä vuotta vanhassa mekossa, jonka olen ommellut siskoni tytölle. Kiva mekko tuo on edelleen!

Isosisko halusi päälleen sen prinsessamekon ja se sallittakoon! Tässä siis käyttökuva ja molemmat kuvat on itse asiassa otettu niiltä prinsessajuhlilta, joita varten mekkoa alunperin ommeltiinkin.

Pikkusiskollekin on jo prinsessamekko tuolla leikattuna, vielä kun saisi sen ommeltua. Prinsessa itse täyttää elokuussa kuusi vuotta ja jo viime syyskuussa ne synttärit on suunniteltu prinsessajuhliksi, joten siihen mennessä varmaan pitää pikkusiskokin asustaa asiaan kuuluvasti!