Yhtä jos toista blogattavaa olisi, mutta tökkii aina johonkin kohtaan. Viime aikoina enimmäkseen nettiyhteyksiin, jotka ei toimi. Kankaita on tullut ostettua lisää, mutta on niistä aika paljon saatu aikaiseksi. Tällä viikolla pienensi trikoolaatikosta 2,5 kg kangasta leikaten siitä lapsille vaatteita. Ompelu on niistä tosin kesken. Laatikossa ei kuitenkaan enää ole juuri riittävän isoja paloja meidän muksujen tarpeisiin, seuraavaksi täytyy varmaan siirtyä nuken vaatteisiin! Silmänisku

Mutta, mutta lämmön noustessa ulkona, tuli taas havaittua, että haalarit on liian lämpimät ja velour-/collegehousut imee pölyä hiekkalaatikolla. Verkkahousuja ei ollut kuin tytöllä yhdet, joten pitihän niitä tehdä lisää.

Malli on Suuren käsityölehden maaliskuun numerosta 2009. Kaava oli muuten siitä kiva, että siinä oli koot 70-90 ja 100 eteenpäin eri mallisia eli noissa pienemmissä oli selkeästi enemmän leveyttä vaippaa varten. Jerun housut on kokoa 90 ja Siirin kokoa 100. Malli on siis fleecehousujen kaava, joten leveyttä on vähän enemmän. Mutta mun mielestä ihan kivan malliset. Laitoin vain kumpparit lahkeen suihin, etteivät mene kenkien alle.

Tässä vielä kuva noista 90-senttisistä housuista: