Meidän makuuhuoneiden tsinksaus jatkuu edelleen. Tällä hetkellä lapset nukkuu keskenään keskimmäisessä huoneessa, jossa tämä tietokone on myös. Tarkoittaa siis sitä, ettei äiti enää pysty viettämään iltojansa koneella lasten nukkuessa. Tai kone on vaihtunut ompelukoneeksi. Sain siis viimein lapsille valmiiksi verkkarit, jotka on jo ainakin kuukauden lojuneet leikattuina tuolla pöydällä.

Tytölle tällaiset:


Ja pojalle nämä housut:


Tytön vaatteiden kaavat on Ottobresta 6/2007, koko on peräti 104. Musta aina tuntuu, että nuo trikoot ja velourit menee niin nopeasti pieneksi, että ajattelin tällä kertaa tavallaan tehdä yhden koon liian isot. Nuo tightsit oli ainakin sen verran matalaa mallia, että vaippapepulle tuo isompi istuu paremmin. Vähän nuo on vielä isot, mutta kasvaahan tuo. Tämä trikooasu on myös tehty noilla kaavoilla. Toinen asu samalla kaavalla on jo leikattuna.
Pojan housut on Ottobresta 3/2007, samalla kaavalla olen tehnyt nämä vihreät housut sekä Siirille viime vuonna yhdet ruskeat housut, joiden kuvaa en nyt löytänyt mistään. Koko on tällä kertaa 86 cm. Body on Me&I:n ja tarve noihin verkkareihin syntyi osin tuon bodyn myötä.