Myllymuksujen metsä- ja mansikka joustofroteita olen pitkään halunnut ja viimein sain niistä tehtyä lapsille vaatetta.

Tyttö sai toisen liivimekon, samalla kaavalla kuin aikaisempikin, ja poika paidan sekä ruskeasta joustofroteesta housut. Paidan kaava on sama kuin aikaisemmissa apinapaidoissa, housujen kaava Suuresta käsityölehdestä. Kaikki kankaat Myllymuksuilta. Pirteän keväiset mielestäni! 

Pienin sai tällä kertaa tyytyä vaippakuoriin. Neiti onnistuu sotkemaan sen verran monet kuoret päivässä, että lisää oli tehtävä. Raidallinen pul on JättiRätistä, oikeasti en sitä olisi tarvinnut, mutta piti ostaa, kun halvalla sai.... Kaikki pullit on tuolta oman laatikon pohjalta. Kantit alkavat olla aika vähissä, sen takia tuosta keltaisesta vaipastakin tuli noin kamala kun ei enää ollut muun väristä kanttia jäljellä.... Tallinnan reissua odottelen, että saisi kanttivarastoa(kin) päivitettyä...

Nyt on työn alla lasten juhlavaatteet ristiäisiin. Päivän päätähden vaatteet on jo valmiina, mutta isompien vielä palasina. Lisäksi päiväkodin kevätjuhlat lähestyy ja tätejä olisi tarkoitus lahjoa ostoskasseilla.... kun vain saisi ne kuusi  kappaletta ensin ommeltua!