Meillä on aika pitkälti kestoiltu taskuvaipoilla harsojen jälkeen. Nyt on kuitenkin taas nuo sisävaipatkin ruvenneet kiinnostamaan, ainakin univaippoina päivällä ja yöllä. Tein siis ihka ensimmäiset tsi-cuddlet. Tätä projektia olenkin sitten hautonut jo useita kuukausia...

Tein vaipat samantien kahdella imulla, koska en halunnut niistä kovin paksuja. Imut ovat kaikissa samanlaisia: toisessa on kolme kerrosta bambu-hamppucollegea ja toisessa kaksi flanellia, yksi mikrokuitu ja päällimmäisenä polyestermokka kuivaliinana. Voi sitten käyttää yhdessä tai erikseen. Itse vaipoissa ei ole imua kuin yksi kerros kierrätys-hamppua. Sininen vaippa on velouria alta ja päältä, punainen ja vihreä taas joustofroteeta. Karhuherra-Paddington on trikoota, sisäpuoli collegea. Tukikankaana kaikissa flanellia. Bicini-cuttina tein, mutta aika leveiltä nuo silti vaikuttaa. Vielä eivät ole päässeet koekäyttöön, kun pyörivät vielä koneessa.

Kankaiden tuhoamisprojektin merkeissä kävin läpi vaippakangaslaatikon muutenkin. Mikrokuitufroteesta tuli kaksinkertaisia imuja viisi kappaletta. Hamppusinglestä kaksinkertaisena kolme pienempää taittoimua. Bambu-hamppuakin löytyi vielä yhteen lisäimuun.
Laatikon pohjalla oli erinäinen määrä pul- ja flanellitilkkuja, jotka leikkelin eri kokoisiksi siteiksi ja pikkuhousunsuojiksi. Pulia riitti kaikkinensa lähes viiteenkymmeneen siteeseen, flanelli loppui matkan varrella kesken. Pulia tuhosin myös pariin uimahallipussiin. Nämä on kaikki vielä ompelematta, mutta vaippakangaslaatikkoni melkein huutelee tyhjyyttä!