Sainpas viimein tehtyä! Meinaan sen kauhian läjän pikkuhousunsuojia ja siteitä, jotka leikkelin syyskuussa kankaan tuhoamisinnossani. Hitaasti ja hartaasti noita on ommeltu, sauma silloin, toinen tällöin. Yhteensä noita on 51! Eipähän lopu heti kesken! :o)

Pikkuhousunsuojat:
1971248.jpg
15 pikkuhousunsuojaa. Ylärivistä näkyy seitsemän erilaista pul-kangasta, joita näihin on käytetty, lisää värejä löytyy vielä seuraavista kuvista. Mistä ihmeestä näitäkin on kertynyt???? Imuina kerros flanellia koko siteen alueella ja lisäksi kapeampi imu. Ihoa vastaan trikoo. Alarivissä vaaleanpunaiset ja marimekkopallot ovat ilman kosteussuojaa. Näissä flanelli-ihoa vasten.
1971250.jpg
Pikkusiteitä kahdella imukerroksella. Pullia on taas monenväristä, kaikissa, ja ihoa vasten yhdessä flanelli, muissa trikoo. Seitsemän kappaletta
1971251.jpg
Päiväsiteitä. Sama määrä imua kuin pikkusiteissä, mutta koko on pidempi. Ylärivissä näkyy taas käytetyt pul-värit, alarivissä trikoot. Yhteensä 17 kappaletta.
1971252.jpg
Yhdeksän yösidettä ja kolme jälkivuotosidettä. Flanelli-imun määrä lisätty kolmeen. Kaikissa pul-kosteussuojana ja trikoo ihoa vasten.
Näin. Osa jää omaan käyttöön, osalle on jo sijoituspaikka eteenpäin. Tutut voi vinkata, jos ovat suunnitelleet kestoilun kokeilemista, mutta eivät ole saaneet aikaiseksi. Näistä riittää kyllä muillekin! :-)