Vihdoinkin saan tänne jotain päivitettyä! Syyskuussa sain jotain tehtyä, alkukuusta, mutta sitten muut hommat meni taas ompelun edelle. Yhden kangaslaatikon sain siis tyhjäksi ja sen uumenista valmistui mm. nämä nyt valmiit työt.

1971238.jpg
Pullista kaksi vaippapussia. Tai itse asiassa tuo isompi retropallo on tarkoitus päätyä uimahallikassiksi, vaikka se välillä varmasti joutuukin vaippojenkuljetustehtäviin!
1971241.jpg
Komerossa on pyörinyt ylimääräinen vanha vahakangas. Se sai nyt uuden elämän kahtena askartelualustana ja viitenä ruokaessuna. Ruokalapuista on kai ikuinen pula tässä taloudessa, en ymmärrä miksi. Tuo kangas on oikeasti aika kulahtanut, joten en halunnut juuri uhrata aikaa tai tarvikkeita noiden tekemiseen. Siispä reunat on vain huoliteltu saumurilla ja kiinnitykseen toimii neppi, joka näyttää tässä vielä useimmista puuttuvan.

1971243.jpg
Bambutrikoon jämät päätyivät äidin naamanputsausräteiksi. Vähän ylellisyyttä pitää elämässä olla! :-) Nuo  ovat kaikki ihan eri kokoisia, kaksinkertaisia, ja itse asiassa niitä oli vielä muutama lisää, mutta pikkuneiti tarvitsi niitä ehdottomasti vauvan (eli nuken) pyyhkimiseen!

Lisäksi olen tuhonnut kolme vanhaa lakanaa vähän pienemmiksi muotoonommelluiksi lakanoiksi. Esikoisen jatkettavaan sänkyyn ei ole ollut riittävästi sopivan kokoisia lakanoita eikä mistään tunnu löytyvän noita pieniä valmiiksi muotoonommeltuina. Piti siis tehdä itse. Edullinen vaihtoehto, kun lakanatkin oli vielä anoppilan kaapeista!