Kesä alkaa ohi, mutta päivitetään blogiin nyt kuitenkin vielä keväällä ja kesän aikana tehtyjä lasten vaatteita. Olen ollut äärettömän laiska päivittäjä viime aikoina, toisaalta käsitöitäkään ei ole ihan entiseen tahtiin valmistunut. Nyt alkaa kuitenkin kangastuhojaiset ja joululahjapaja! 

Keväällä tein lapsille JNY-designin ihanasta pilvivelourista takit. Enemmän nämä on nyt tullut käyttöön vasta syksyllä. Molemmat ovat kokoa 110 cm, joten menevät vielä ensi kesänäkin. Näistä tykkään! 

Keväällä kaivattiin taas kankaisia pihahousuja varsinkin päiväkotiin. Punainen kangas on Eurokankaasta löytynyttä Mallorca-kangasta, puuvillaa, jossa vähän elastaania mukana, aivan loistava housukangas. Punaisista toiset on tytölle, toiset pojalle ja farkkuiset pojalle. Tyttö saa omat farkkunsa pitkälahkeisina syksymmällä.

Pienimmllekin jotain... toinen haalari, samanlainen kuin kukallinen aikaisemmin.

Esikoinen kävi kanssani Jätti-Rätissä ja valitsi tämän kankaan ihan itse. Siitä tehtiin housut Ottobresta 6/2009 löytyvien pigeon housujen kaavalla. Koko on 110cm. Samalla kaavalla tehtiin housut myös punaisesta joustofroteesta:

Pienet merirosvot lähdössä juhannusjuhliin....