Metsässä asuville metsäisiä vaatteita.... oli ihan pakko tehdä tästä Mjukatygerin ihanasta velourista koko sakille vaatetta.

Poika sai vihreästä metsästä paidan ja oliivista velourista housut:

Paita on Harava-svetari Ottobresta. Hihojen kangas on omasta Marimekon tunikastani, joka alkoi saumojen vierestä reikiintyä (murinaa: aivan liian nopeasti hintaansa nähden). Housut ovat Simo-svetarihousut ja kangas on joskus kauan sitten Eurokankaasta ostettua velouria Kangasta oli sen verran niukasti, että toisessa lahkeessa on etukappaleella kolmen sentin jatkopala. Kokoa molemmilla on 110 cm.

Tytöt saivat sitten tunikat ja housut:

Isommalle 116-senttiset Saimi housut ja Anemone stripes "tunika".Oikeammin tuo on kyllä paita, mun mielestä tunikassa pitää olla enemmän pituutta. Lisäsin helmaan 3-4 senttiä eikä tuo siltikään ole mikään pitkä. Mutta kivan mallisia molemmat, pienillä muokkauksilla saatan tehdä näitä lisää.

Pienimmälle Muksis-tunika ja Hupsis-housut, vai miten päin se nyt meni? =) Kokoa 86 cm. Tässä tapauksessa tunika on taas tosi pitkä ja kasvuvaraa on. Itse asiassa kaavan pituus oli sama tai aavistuksen pidempi kuin tuossa Anemone Stripesissa ilman muutoksia. Tykkään näistä malleista myös, tosin tunikassa hieman arveluttaa vielä tuo kaula-aukko. En ole noiden kirjekuorikauluksien ystävä ollenkaan, kun ne alkaa yleensä aina vähän roikkumaan. Mutta täytyy katsoa, jos muokkaisi tätä ja laittaisi seuraavaan napit olkapäille. Muuten kaava on kiva ja pituutta riittää, menee siis nyt suunnilleen mekkona ja myöhemmin sitten paitana.