Kylläpäs tämä blogin päivitys nyt tökkiin. Kaikennäköistä täällä koko ajan puuhataan mutta ei tule vain blogattua. Nyt sitten läjäys lasten vaatteita.

Aloitetaan tyttömerkkisen fleecehaalarista. Välikausihaalarin alle tarvittiin jo lisälämmikettä ja piti ommella toinen haalari päiväkodin ja kodin väliä kulkemaan. Kaavat on Suuresta käsityölehdestä 9/2009 ja koko on 104 cm. Fleecekangas on ostetu Tallinnasta viime kesänä.

Seuraavaksi liivimekko Siirille. Kaava on Ottobresta ja koko 104 cm. Tosin en vuorittanut tätä vaan huolittelin pääntien ja kädentiet satiinivinonauhalla. Tässä mekossa olisi pieni tyttö mennyt ensimmäiseen päiväkotikuvaan, jos ei olisi ollut kuumeesa. Kangas on kapeaa samettia joka ostettiin syksyn ompeluseuran reissulla Tallinnasta myöskin.

Apinaorkesteri... Jerulle päiväkotivaatetta. Myllymuksujen apinajoustofroteesta yhdistettynä Eurokankaan joustofroteeseen paita ja housut. Tuli aika pirteät! Koko on 98 cm ja kaavat Ottobresta, kaivan lehden tarvittaessa.

Siirille joustofroteesta tunika ja leggingsit. Kaavat ottobresta ja koko 104 cm. Omppujoustis on Myllymuksuilta ja kutistui muuten pesussa ihan tuhottoman paljon eli kannattaa pestä ennen kuin leikkaa. Vihreä joustis on taas Tallinan tuliaisia.

Tässä vielä apinaorkesteri lähdössä päiväkotiin uusissa vaatteissa!