Jotain blogattavaakin tänne löytyy. Paljon on tekeillä mutta niitä ei voi tänne laittaa kun ovat niitä joulupukin salaisuuksia. Tytöt saivat sentään pikkujouluksi vähän uutta punaista, poikamerkkinen joutui tyytymään viime vuotisiin.

Pienempi sai uudet mustikkahaalarit, kokoa 86cm. Lahkeet on vähän pitkät mutta muuten ihan sopivat neiti 8-kuiselle. Isompi tyttö sai Minnie-mekon uusimmasta Ottobresta. Tässäkin tapahtui kokoon muutos, tämä on kokoa 116cm ja ihan sopivan oloinen.

Sitten siihen murmutusosioon. Tuo kangas on siis Lasten Metsolalta. Tehtiin kaverin kanssa sinne kimppatilaus ja tilauksessa oli sekä tuota punaista apilavelouria että ruskeaa apilajoustofroteeta. Kun paketti saapui, oli molemmat kankaat joustofroteeta. Joustofrotee oli myös hieman murretun punainen, joten se ei ollenkaan miellyttänyt silmää. Eli eikun viestiä ja palauttamaan. Ruskeasta apilasta oli kuulunut blogistaniassa huonoa ja se sitten pestiin ennen kuin edes jaettiin kaverin kanssa. Alkoi heti nyppyyntymään. Mielestäni niin ei kuulu käydä, jos kankaan metrihinta lähentelee 25 euroa. Ja taas viestiä ja sain sovittua palautuksen tai oikeammin vaihdon.

Tällä välin ehti sitten punainen velourkin jo saapui. Saumuroin, pesin, leikkasin, ompelin, vaatteita käytettiin ja pestiin uudestaan. Ja kas kahdessa pesussa kangas on ihan nyppyistä. Olihan se alunperinkin ohuen ja "kaljun" tuntuista, mutta silti. Eniten ärsyttää tapa vastata asiakaspalautteisiin. Ensin huomautetaan että reunat pitää huolitella, se on varmaan irtonukkaa. No ei ole, valmiissa vaatteessa ja reunat oli saumuroitu ennen pesua. Seuraava palaute on vaan se, että jos kangas mielestäni on huonolaatuista, voi sen palauttaa. No ei voi valmiita vaatteita. Olis kiva kun luettaisiin palautteet ennen niihin vastaamista. Murr....