Joo. Saan sitten jatkaa hyvillä mielin noiden hahtuvahousujen ja villaimujen kutomista. Meidän pesukone ei ole villan ystävä. Kiltisti heitin nuo kaikki edellisen postauksen villatuotteet koneeseen ja laitoin päälle 30 asteen villanpesuohjeilman. Lopputulos on se, että villikset menisi nukelle ja imut on peltiä. Voi v... että ottaa päähän! Säälin sitä myyjää, joka tämän palautteen multa vielä saa, sillä noinhan ei todellakaan pitäisi käydä. Koneessa, joka on 1,5 vuotta vanha, on ilmeisesti ohjelmien valinnassa jotain vikaa.

Tämä tapahtui siis sunnuntai-iltana. Jos maanantaina ei olisi ollut tiedossa ensimmäistä kahden keskistä vapaata isännän kanssa kahteen vuoteen, olisin varmaan ollut vielä vihaisempi kuin mitä olin. Maanantaina lähdimme siis Tallinnaan ja ihan kaksin. Lapset ja koirat jätettiin mummin ja ukkin huomaan kotiin. Tallinna on nähty ja koettu ennenkin, mutta tällä kertaa lisäintoa antoi villat ja Karnaluks-tukku. Muutamia kokemuksia olin tuosta paikasta lukenut ja kyllä se oli käymisen arvoinen! Tosin rahaakin meni sitten sievoinen summa, vaikka tuotteet paljon halvempia olivatkin kuin Suomessa.Tässä vähän saldoa:
1743660.jpg
Ensin langat. Ylärivissä kymmenen eriväristä huovutusvillaa, jokaisessa 25 g. Hinta kappaleelta noin euron luokkaa. Nämä ja nuo valkoiset merinovillat on sieltä tukusta. Merinovillojen hinta oli kolmen euron kieppeillä. Villavyyhdit ja hahtuvakiekko on ostettu Sadamarketista ihan sataman vierestä. Villasta haaveilen tekeväni pari Revontulihuivia, saa nähdä koska löytyy aikaa...

Ja sitten ne kaikki muut:
1743673.jpg
Puikkoja, lähinnä Addin. Osa näistä menee eteenpäin. Pari puikkokoteloa, joita en ole saanut aikaiseksi itse ommella. Neulahuovutusmuotteja, ompelukoneen neuloja, silmukkamerkkejä, silitettäviä merkkejä jne. Tuo paikka oli ihan mahdoton, tavaraa oli tuhoton määrä ja kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Täytyy päästä joskus uudestaan! :o)