Myllymuksut teettivät ihanasta norsukuviosta myös joustofroteeta ja pakkohan sitä oli saada, vaikka kallista olikin! Molemmat lapset saivat siitä hupparin trikoovuorella ja Siiri lisäksi mekon.

Jeru toimii mannekiinina. Hupparin kaava on Suuren käsityölehden maaliskuun 2009 numerossa oleva fleecehupparin kaava, koko 100 cm. Tosin muokattuna. Hupun malli on kiva tiittihuppu, mutta laitoin siihen etureunaan pätkän kumpparia, että pysyy kasassa. Toisessa hupparissa on myös kuminauhat kädensuissa ja tosiaan molemmissa on ihan perusoranssia trikoota vuorena.

Huppareiden lisäksi kangasta riitti vielä liivimekkoon Siirille. Punainen mekko on kuviobambua, myöskin Myllymuksuilta. Samalla kaavalla on molemmat mekot tehty kuin aikaisempi vaalean keltainenkin. Eli Suuren käsityölehden tammikuun 2009 numerosta, koko jälleen 104 cm.

Bambua tuli ostettua myös ruskeaa apinakuvioilla ja sinistä vesieläimet kuvioilla. Niistä syntyi Jerulle pari paitaa.

Hihat on tuollaiset 3/4-pituiset. Kaavana toimii sama kuin siskon paidassa täällä. Myös koko on sama 104 cm, kun en viittinyt piirtää uusia kaavoja. Eipä tuo hirmuisen iso ole tuolle poitsulle....

Tässä vielä bambumekosta käyttökuva: