meinaan KYHäilyjä. Tosin kaikki kasan tiskirätit on nyt tehty eli jäljellä on niitä ei niin nopeita. Yli puolet on kuitenkin valmiina, mikä oli tavoitekin. Toivottavasti mikään ei jää kovin pitkäks aikaa ufoilemaan, vaikka mielessä siintääkin monta projektia KYHin ulkopuolelta jo nyt.

Tiskirättejä, kuvassa kymmenen, yhteensä tehty yksitoista. Ylärivissä on tiskikukkasia. Ensimmäisestä, keltaisesta, tuli mun makuun liian iso ja paksu, seuraavasta (vaaleanpunaista Mandarin Petitiä) tuli liian pieni. Joten päätin, että nämä pääsevätkin pöydän putsauksen sijaan ihon pesuun kylpyhuoneeseen, keltainen itselle, vaaleanpunainen esikolle. Turkoosi piti sitten tehdä tuolle poikalapselle. Siihen kokeilin Tuulimyllyn ohjetta.  Tästä ohjeesta pidin sitten ehkä lopulta enemmän. Ruskea on tehty Novitan Luxus Cottonista ja on mun mielestä parhaan kokoinen.

Alareunassa on ensiksi tassu-tiskirätti. Näitä tein kaksi, mutta toinen lähti jo muille maille. Loput viisi on sitten tällä ohjeella. Kiva malli, helppo, mutta mukava pinta. Kirkkaan keltainen on Novitan Bambua, muut Luxus Cottonia.

Tiskirättien lisäksi on valmistunut kahdet tossut:

Hassun näköiset näin, mutta jalassa ihan toimivat:

Lankana Gjestalin Rede ja ohje on joku langan mukana saatu.  Vihreät itselle ja punaiset tytölle.