Lauantaina vietettiin tämän pienimmän neidin ristiäisiä ja, hullu kun olen, piti tehdä sitten tarjoilut jälleen kerran itse. Kahvipöytä näytti tältä:

Voileipäkakuista toinen on kinkkutäytteinen, toinen kala. Tuota kalakakun ohjetta kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ja täytyy sanoa, että oli entistä parempi. Tämä siis ehdottomasti suosikkeihin! Molempien ohjeet löytyy Hellapoliisin blogista, josta olen monta muutakin hyvää reseptiä löytynyt. Tarttis mennä ostamaan blogin pitäjän julkaisema keittokirja, kun muistaisi...

Mansikkapäällysteinen kakku kätkee sisäänsä mansikka-raparperi- ja valkosuklaatäytteen. Tämä oli juhlaväen ehdoton suosikki! Kakku on tehty 28 cm irtopohjavuokaan, tämän laitan itselle muistiin.

Vaaleanpunainen kakku-unelma kätkee sisälleen gluteenittoman kakkupohjan, täyteenä mansikkahilloa, banaania sekä kaurakermaa ja vaniljakastiketta, vinkkiä haettu täältä.  Maidottomien kakkujen koristelu on aikaisemmin ollut haastavaa kun kaurapohjaisista tuotteista ei mielestäni saa pursotuskelpoista vaahtoa. Tähän kakkuun kokeilin ensimmäistä kertaa vaahtokarkkipäällystettä ja se olikin tosi toimiva! 

Keltainen kakku on sitrus-juustokakku, jota olen tehnyt aikaisemminkin. Tämä jaksaa aina miellyttää raikkaudellaan! 

Kääretorttuhässäkän piti olla Suklaa-Charlotta. Tosin tein kääretortusta gluteenittoman version perunajauhoilla. Läsnäolleille tiedoksi, että esillä oli tosiaan pelkkää kääretorttua, se varsinainen täytetty Charlotta löytyi jääkaapista juhlien jälkeen. Näin siinä käy kun kiireessä kaksi ihmistä hosaa keittiössä! Mutta hyvin teki tämäkin kauppansa! :-)

Lisäksi esillä oli vähän paria erilaista muffinssia, toinen suklaalla, toinen ilman. Näiden oli tarkoitus olla myös maidottomia, vaihdoin reseptien maidon kaurajuomaan, mutta mitään ajattelematta laitoin toiseen annokseen valkosuklaata.

Nyt on ohjeet tallessa tulevaisuutta ja vieraita varten! Lasten juhlavaatteetkin valmistuivat ajoissa, laitan niistä kuvia myöhemmin!