Jatketaanpas sitten näiden verho-ompelusten parissa. 

Meillä on olohuone ja keittiö yhtä avointa tilaa. Olohuoneessa on ikkunaa terassille koko seinän leveydeltä. Ompelin sinne sivuverhojen kaveriksi paneeliverhot siten, että paneeliverhot jäävät noiden sivuverhojen taakse. Ihastuin tuohon ruskeaan kankaaseen Eurokankaassa ja pienen pohdiskelun tuloksena siitä syntyi tällaista:

Keittiön verho onkin näköjään vielä kuvaamatta, palaan siihen myöhemmin...

Kodinhoitohuoneesta on myöskin ovi samaiselle terassille. Jollain ihmeellisellä logiikalla sekin on lasia alas asti. Kodinhoitohuoneeseen tullaan myös suoraan suihkusta ja jostain syystä minua häiritsi tuo täysin avoin ikkuna suunnattomasti. Siitäkin huolimatta, että meillä ei todellakaan ole naapureita, jotka siitä kurkkisivat. Jotain piti kuitenkin viritellä ja tällaiset tein:

Noista tuli mielestäni ihan hauskat!

Keittiöön ostettiin muuton yhteydessä uusi pöytä ja tuolit. Pöydän saa pidennettyä jopa kolmeen metriin. Tuoleja ostettiin kuitenkin vain kuudet kun entuudestaan jäi nurkkiin pyörimään jo neljä keittiön tuolia. Vanhat tuolit saivat uudet päälliset jälleen kerran ja näyttävät nyt tältä:

Uusissa tuoleissa on päällä vain Ikeasta ostetut irtopäälliset. Ehkä nekin joskus saavat vastaavat tästä kankaasta. Tuo kangas kun sopisi meidän väreihin muuten paremmin.