Pitkästä aikaa istun blogin ääreen. Kesällä oli niin ompelu- kuin tietokoneenkin ääressä istuminen todella harvinaista. Aika kului toisenlaisten käsitöiden parissa: pihan laitossa ja piharakennusten teossa, mikä osaltani enimmäkseen tarkoitti työrauhan antamista puoliskolle ja siis lasten hoitoa. Hetken harkitsin kaivavani kesäiset kuvat tuolta koneelta. Mutta ehkä en sittenkään. Jos sitten ensi kesänä niitä bloggaisi tehokkaammin. 

Kevät kun koitti ja lumi suli, niin alkoi paljastua todellisuus eli aikamoinen rytöläjä oli tämä piha vielä. Pari kuormaa soraa, muutamia kasvulaatikoita mm. mansikoille, kasvihuoneen pystytys, leikkimökin rakennus, laavun rakennus ja liiterin rakennus pitivät meidät koko kesän kiireisinä. Perennapenkkikin väsättiin kasaan, eikä ihan pieni, sekä alppiruusuille oma penkkinsä varjopaikalle. Kaikenlaista tuli siis tehtyä.

Hetkittäin ehdin koneen ääreen, mutta noiden punaisten vaatteiden jälkeen ei oikein mitään valmista syntynyt. Itselleni sain sentäs tehtyä kolme t-paitaa, tutulla Bohemian kaavalla.

Elokuussa isommat lähti taas päiväkotiin ja minä töihin. Pojan kohdalta oli selvää, että tarvitaan uusia vaatteita, mutta kyllä niiden tekeminen oli sitten takkuista puuhaa...